Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PDL nu va desemna niciun membru în Comisia specială privind proiectul Roşia Montană

PDL nu va desemna niciun membru în Comisia specială privind proiectul Roşia Montană

Un articol de: - 17 Sep 2013, 17:02
PDL nu va desemna niciun membru în Comisia specială privind proiectul Roşia Montană Politică

PDL nu susţine înfiinţarea unei Comisii speciale în Parlament privind proiectul de lege referitor la Roşia Montană şi precizează că nu va desemna niciun membru în această comisie.

"Referitor la înfiinţarea Comisiei comune pentru Proiectul Roşia Montană, subiect dezbătut în Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, vă comunicăm că Grupurile parlamentare ale Partidului Democrat Liberal nu susţin înfiinţarea unei astfel de comisii şi nu vor desemna niciun membru în Comisia parlamentară privind acest proiect", informează PDL.

"Partidul Democrat Liberal nu doreşte să fie părtaş la procedurile ilegale propuse de USL, de a trimite Parlamentului României spre soluţionare probleme care ţin exclusiv de competenţa Guvernului României. Grupurile parlamentare ale Partidului Democrat Liberal anunţă că nu vor participa la nicio dezbatere parlamentară, dacă majoritatea USL va înfiinţa această comisie", se mai arată în comunicatul semnat de liderul Grupului PDL, Mircea Toader, citat de Mediafax.

Mai mult, parlamentarii PDL au părăsit, marți, plenul reunit după ce le-a fost respinsă propunerea de a fi scos de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei speciale parlamentare privind Roşia Montană.

Citeşte mai multe despre:   PDL