Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PDL părăsește plenul Parlamentului: Politicienii au lăsat mesaje ca „Salvaţi ICR” și „Salvaţi Monitorul Oficial”

PDL părăsește plenul Parlamentului: Politicienii au lăsat mesaje ca „Salvaţi ICR” și „Salvaţi Monitorul Oficial”

Un articol de: - 03 Iul 2012, 10:50
PDL părăsește plenul Parlamentului: Politicienii au lăsat mesaje ca „Salvaţi ICR” și „Salvaţi Monitorul Oficial” Politică

Parlamentarii PDL părăsesc plenul reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, ei lăsând pe pupitre foi cu mesaje ca "Salvaţi ICR", "Salvaţi TVR", "Salvaţi Monitorul Oficial", informează Mediafax.

Mircea Toader, liderul PDL, a declarat că motivul părăsirii Plenului este că PDL nu a primit niciun loc în Consiliul de Administraței al televiziunii și radioului public. 

„Modificarea structurii consiliilor de administrații, nerespectarea legii privind structura și modaltiatea de repartizare a locurilor în consiliile de administrație, ne fac să nu participăm la acest simulacru și să răspundă cei care fac aceste acțiuni în afara legii”, a declarat Mircea Toader, care a precizat că PDL va participa la discursul premierului Victor Ponta.

Ovidiu Miculescu, membru CA al SRR din partea PSD, a fost validat marți în funcţia de preşedinte-director general al SRR Radioului public. Miculescu a fost propus marți dimineață și a fost imediat audiat în Comisiile pentru cultură din Senat şi Camera Deputaţilor.

PDL protestează în Parlament
Embed:Citeşte mai multe despre:   protest,   Parlamentul Romaniei,   ICR