Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Pentru PMP, votul a început peste Prut. Eugen Tomac: Români, gândiți-vă la cei 5 ani care urmează / Constantin Codreanu: Avem un candidat unionist, singurul care a vorbit despre Unire ca proiect de țară

Pentru PMP, votul a început peste Prut. Eugen Tomac: Români, gândiți-vă la cei 5 ani care urmează / Constantin Codreanu: Avem un candidat unionist, singurul care a vorbit despre Unire ca proiect de țară

Un articol de: Vladimir Ionescu - 08 Noi 2019, 12:12
Foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru Politică

Eugen Tomac, liderul PMP, și deputatul aceleiași formațiuni Constantin Codreanu au mers, vineri, la Ambasada României din Republica Moldova, să voteze și i-au îndemnat pe românii din toată lumea „să se gândească la cei cinci ani pe care îi avem în față” și să facă același lucru.

„Români, ieșiți la vot. Alegeți-vă președintele, cu convigerea că este esențial să ne dăm votul. Democrația înseamnă să ne implicăm și îi invit pe toți românii să se gândească la cei cinci ani pe care îi avem în față”, a afirmat Eugen Tomac, înainte să intre în secție.

Deputatul PMP Constantin Codreanu a subliniat că prezența peste Prut la votul pentru Președintele României „demonstrează că există spirit civi românesc în Republica Moldova”.

„Această prezență demonstrează că există spirit civic românesc în Republica Moldova. Mesajul nu poate fi decât unul foarte clar. Către toți cetățenii români, să vină la vot. (...) Doar așa am putut, recent, să obținem în Guvernul României - PMP a reușit să obțină - crearea unui Departament pentru Republica Moldova. Este primul pas spre realizarea proiectului de țară, reunirea celor două state românești. Unioniști, veniți la vot, pentru că avem un candidat unionist, singurul candidat care a vorbit despre Unire ca proiect de țară”, a afirmat Constantin Codreanu.
 

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Eugen Tomac,   Constantin Codreanu
 
Loading...