Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Peste 1.300 de persoane posibil să fi sărit rândul la vaccinare. Vlad Voiculescu: România nu e sat fără câini. Vor exista sancțiuni (VIDEO)

Peste 1.300 de persoane posibil să fi sărit rândul la vaccinare. Vlad Voiculescu: România nu e sat fără câini. Vor exista sancțiuni (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 27 Ian 2021, 15:54
Peste 1.300 de persoane posibil să fi sărit rândul la vaccinare. Vlad Voiculescu: România nu e sat fără câini. Vor exista sancțiuni (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Politică

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat că e posibil ca peste 1.300 de persoane să fi sărit rândul la vaccinarea anti-COVID-19. Se vor face anchete la nivelul centrelor de vaccinare, iar coordonatorii care ar fi trebuit să se asigure de buna implementare a strategiei vor fi cercetați disciplinar. Ulterior, dacă anchetele vor demonstra că sunt vinovați, vor exista și sancțiuni, a precizat ministrul.

 

1.353 de persoane posibil să fi sărit rândul la vaccinarea anti-COVID-19: Vlad Voiculescu. Vor exista și sancțiuni

 

„Trebuie să transparentizăm procesul. Am descoperit între 15 și 23 ianuarie în registrul de vaccinare 1.353 de persoane vaccinate marcate ca eligibile pentru etapa a treia. Cineva a sărit peste rând sau e o eroare de introducere a datelor. Acum avem mai puțin doze de vaccin decât am avea nevoie. E esențial ca autoritățile să nu rămână pasive la lucrurile care vorbesc de inechități, de șanse diferite a unor categorii de popuație față de altele. Trebuie să-i protejăm pe vulnerabili.

Verificăm situația. Se fac echipe mixte de ocntrol de la Corpul de Control al ministrului și de la DSP-uri, pentru a vedea cum stau lucrurile la centrele de vaccinare. 

E clar că România acum, când în toată lumea sunt probleme cu dozele, nu poate fi un sat fără câini. E nevoie de sancțiuni și am vorbit cu premierul. E nevoie de sancțiuni pentru cei în măsură să verifice dacă strategia e respectată. La nivelul centrului de vaccianre sunt medici coordonatori. Îi asigurăm de cercetări disciplinare dacă nu vor respecta ce s-a stabilit. imediat vom putea vorbi de sacțiuni adoptate de Guvern”, a declarat Vlad Voiculescu.

Peste 1.300 de persoane posibil să fi sărit rândul la vaccinare. Vlad Voiculescu: România nu e sat fără câini. Vor exista sancțiuni

Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului