Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Daea, întrebat despre posibila sa schimbare de la Agricultură: ''Nu discut, nu discut, nu conduc discuția în această direcție'' (VIDEO)

Daea, întrebat despre posibila sa schimbare de la Agricultură: ''Nu discut, nu discut, nu conduc discuția în această direcție'' (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Iun 2019, 17:05
Daea, întrebat despre posibila sa schimbare de la Agricultură: ''Nu discut, nu discut, nu conduc discuția în această direcție'' (VIDEO) Politică

Petre Daea ar urma să-și piardă funcția de ministru al Agriculturii, unii dintre colegii de partid reproșându-i că i-a păsat mai mult de Liviu Dragnea decât de soarta fermierilor. Daea ar urma să fie înlocuit cu Alexandru Stănescu, fratele președintelui executiv al PSD, Paul Stănescu.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, în emisiunea ”Se întâmplă acum!”, Daea nu a vrut cu niciun chip să comenteze aceste informații.

”Am tras pe dreapta să vorbesc despre agricultura țării dacă e posibil. Acest lucru nu îl comentez și nu discut, nu discut, nu, nu, nu, nu, nu, nu, nu conduc discuția în această direcție”, a declarat Petre Daea, pentru B1 TV.

Jurnalistul Tudor Barbu: V-a reproșat cineva de la nivelul conducerii partidului o apropiere mai mare de Dragnea decât de politica agricolă a partidului?

Ministrul Petre Daea: Sub nicio formă! Sub nicio formă! Sub nicio formă!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Paul Stănescu, noul președinte executiv al PSD, este cel care va supune analizei mandatul lui Petre Daea, urmând ca evenimentul să se desfășoare în cadrul unei ședințe de partid. Conform surselor clevernews.ro, ministrul Agriculturii ar putea fi înlocuit miercuri sau joi, după această reuniune din interiorul PSD. Cel care ar putea să preia portofoliul de la MADR ar fi actualul președinte al Comisiei pentru agricultură, Alexandru Stănescu, fratele fostului vicepremier.

„Activitatea lui Petre Daea va fi analizată în această săptămână la partid, în biroul de conducere a partidului cu mandatul acestuia pe masă. Sunt șanse foarte mari să fie înlocuit pentru că inclusiv imaginea fermierilor, a oamenilor de la țară a fost că Daea acționa doar în interesul fostului președinte și nu prea era interesat de nevoile satului românesc. Vom vedea ce va fi”, a declarat un lider local social-democrat, potrivit clevernews.ro.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Faptul că Paul Stănescu pare să fie cel care va tranșa soarta lui Petre Daea este cu atât mai interesant, în condițiile în care actualul om din fruntea MADR l-a trădat în trecut pe noul președinte executiv social-democrat. Mai exact, potrivit g4media.ro, deși Paul Stănescu a fost cel care a contribuit decisiv la ascensiunea lui Petre Daea - om politic provenit din Olt, acesta din urmă a ales tabăra Dragnea atunci când spiritele din PSD s-au încins.

Alexandru Stănescu, fratele președintelui executiv, este, așadar, persoana vehiculată pentru preluarea Ministerului Agriculturii, potrivit clevernews.ro. El este președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, fiind apreciat ca fiind o persoană neconflictuală, un bun comunicator și inițiatorul a foarte multe măsuri legislative benefice agriculturii. În plus, deputatul Stănescu are o relație bună atât cu fermierii, cât și cu colegii din partid și cu cei din instituțiile subordonate MADR.
 

Citeşte mai multe despre:   Petre Daea,   Ministerul Agriculturii