Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Pici examenul cu NOTA 2 și devii DIRECTOR! BĂSESCU a taxat DUR ”TICĂLOȘIA” Ministrului Educației de a pune în fruntea școlilor profesori INCOMPETENȚI susținuți de PSD

Pici examenul cu NOTA 2 și devii DIRECTOR! BĂSESCU a taxat DUR ”TICĂLOȘIA” Ministrului Educației de a pune în fruntea școlilor profesori INCOMPETENȚI susținuți de PSD

Un articol de: - 09 Ian 2017, 08:52
Foto: cyd.ro Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a taxat în termeni duri pesedizarea sistemului de învățământ începută de noul Ministru al Educației, Pavel Năstase, la doar câteva zile de când și-a ocupat funcția.

Fostul Ministru tehnocrat al Educației, Mircea Dumitru, a reușit în 2016 să organizeze un concurs pentru posturile de directori și directori adjuncți de școli, după ani întregi în care pe aceste funcții au ajuns mai mult oameni susținuți de diversele partidele care s-au perindat pe la putere. 

Nici bine nu și-a ocupat fotoliul de Ministru al Educației că succesorul lui, Pavel Năstase, a decis din pix că profesorii care nu au reușit să promoveze concursul sau care nici nu au catadicsit să vină la examen pot ocupa posturile rămase vacante de director de școli.

Băsescu acuză PSD că a repus pe posturile de directori și directori adjuncți de școli toți profesorii care nu au avut nici măcar minima competență de a trece la limită un concurs, și asta doar pentru a controla, prin intermediul acestor oameni, întreg sistemul școlar.

”Ticăloşia fără limite de la Ministerul Educaţiei Naţionale Unul din cele mai importante lucruri pe care le-a făcut Mircea Dumitru – fostul ministru al educaţiei - este legat de organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director de şcoală.  Rezultatul concursului a fost că 3509 directori puşi de PSD nu au luat examenul şi nu mai pot ocupa funcţia de director de şcoală.

Ce fac, prin dispoziţii date în teritoriu noii demnitari de la educaţie, Liviu Pop şi Pavel Năstase?

Nici mai mult nici mai puţin, îi repun pe funcţii pe cei 3509 directori care au picat examenul şi îi anunţă pe cei 5405 care au luat examenul de director că sunt doar interimari, deci, oricând înlocuibili. Aşa ticăloşie mai rar.

PS-Şi să vedeţi ce urmează cu doctoratele...”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Liviu Pop, cunoscut pentru faptul că a încercat cu disperare să ascundă plagiatul dovedit al lui Victor Ponta pe vremea în care el însuși era Ministru al Educației, a ajuns acum secretar de stat și a explicat pentru republica.ro motivele pentru care incompetența a ajuns să fie premiată. La rândul său, chiar Ministrul care a luat decizia a venit cu o explicație halucinantă. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Basescu,   PSD,   liviu pop,   concurs,   profesori
 
Loading...