Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Liviu Pleșoianu îl atacă pe Oprea: "Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său. Am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI!" (VIDEO)

Liviu Pleșoianu îl atacă pe Oprea: "Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său. Am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI!" (VIDEO)

Un articol de: - 17 Mar 2018, 17:52
Politică

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu îl atacă, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, pe fostul vicepremier Gabriel Oprea.

Pleşoianu face "apel la memorie" şi publică un cunoscut material video în care apare Gabriel Oprea. "Generalul" vorbeşte despre Victor Ponta, la interval de patru ani, doar că în termeni diametral opuşi.

În context, deputatul PSD notează: "Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său, iată cât de... FLEXIBIL se dovedește a fi, cum cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă. Chiar așa, am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI!".

Redăm mai jos postarea lui Liviu Pleşoianu: 

"Pentru că tot se vorbește mult zilele astea despre generalu' Oprea, cred că e bine să facem apel la MEMORIE. Iată-l pe marele general în toată SPLENDOAREA caracterului său, iată cât de... FLEXIBIL se dovedește a fi, cum cu o parte a feței pupă și cu cealaltă scuipă. Chiar așa, am putea să-i spunem Generalu'-FLEXI! Acest fragment VIDEO, care prezintă două momente (2010 și 2014), constituie proba supremă a caracterului celui care, în toate împrejurările, a acționat 'pentru interesul național':
Generalu', în 2010: 'Victor Ponta nu are nimic sfânt! Am plecat din PSD și mi-am dat demisia din funcția de ministru pentru că n-am vrut să aduc CRIMA ORGANIZATĂ în Guvern! Și știe bine acest lucru Victor Ponta!'
Generalu', în 2014: 'Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească! A venit cu o VIZIUNE proaspătă și CORECTĂ! A dat României o voce! Cu adevărat lipsit de trecut și cu o privire orientată clar și cu hotărâre spre viitor!'"

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Plesoianu,   Gabriel Oprea,   Victor Ponta