Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PMP acuză campanie agresivă împotriva Elenei Udrea: Eugen Tomac anunță că va depune plângeri penale (VIDEO)

PMP acuză campanie agresivă împotriva Elenei Udrea: Eugen Tomac anunță că va depune plângeri penale (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: B1 TV Politică

PMP va depune plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva primarilor care blochează afişajul electoral al Elenei Udrea, a declarat duminică, vicepreşedintele PMP Eugen Tomac.

El a acuzat administraţiile locale că "acţionează ilegal împotriva a ceea ce înseamnă campania electorală desfăşurată de PMP", susţinând că primarii resping solicitările PMP de a-şi "ridica afişajul" de promovare a lui Udrea şi a precizt că asemenea situaţii s-au înregistrat în Sectorul 1, Mehedinţi, Buftea, Voluntari, Gorj, Satu Mare, Focşani.

"De o lună îi solicităm primarului cu papion Andrei Chiliman să ne aprobe promovarea candidatului nostru. Nu doar că nu a fost aprobată cererea noastră nici până la această oră, dar toate banner-ele noastre sunt ridicate de către administraţia locală, iar organizaţia noastră amendată", a precizat reprezentantul PMP.

 "Solicităm tuturor primarilor PSD şi ACL să nu mai boicoteze campania noastră electorală. Pentru toate neregulile, vom sesiza autorităţile statului. Acolo unde primarii fără niciun motiv au respins solicitarea noastră pentru a ne promova candidatul nostru, vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu", a mai declarat Eugen Tomac.

El a mai mai spus că la Baia de Aramă (Mehedinţi) au fost agresaţi membri ai PMP care promovau oferta electorală a partidului şi unul dintre aceştia a fost transportat la spital.

PMP acuză campanie agresivă împotriva Elenei Udrea

Citeşte mai multe despre:   Eugen Tomac,   Elena Udrea,   PMP
 
 
 
Loading...