Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică "Țara paralelă a lui Dăncilă" - Doru Coliu (PMP): Oare românii sunt într-o stare de lehamite după traiul de basm de acasă și merg să dea de greu în Occident?

"Țara paralelă a lui Dăncilă" - Doru Coliu (PMP): Oare românii sunt într-o stare de lehamite după traiul de basm de acasă și merg să dea de greu în Occident?

Un articol de: B1.ro - 03 Mai 2018, 12:16
"Țara paralelă a lui Dăncilă" - Doru Coliu (PMP): Oare românii sunt într-o stare de lehamite după traiul de basm de acasă și merg să dea de greu în Occident? Politică

Deputatul de diaspora Doru Coliu este siderat de interviul acordat de către Primul Ministrul României, Viorica Dăncilă, postului de televiziune România Tv prin care susține, fără să clipească, că românii din Diaspora sunt rupți de realitățile României.

„Conform spuselor premierului Dăncilă, românii din diaspora nu au aflat că salariile din România au crescut, sub bagheta magică a Liei Olguța Vasilescu, la nivelul celor din Occident, altfel, s-ar întoarce acasă, în „țara de basm condusa de PSD”.”, precitează Coliu.

“Întrebarea la care nu am primit încă un răspuns “marca Dăncila” este referitoare la motivul pentru care din România zilnic se pleacă din țară la muncă în străinătate. Oare românii sunt într-o stare de lehamite după traiul de basm de acasă și merg să dea de greu în Occident?

Și-au făcut economii din salariile mari și merg să le investească în Occident pentru a le ridica nivelul de trai și sărăntocilor de acolo?

Trebuie să constatăm doamnă Dăncilă că, după ce șeful dumneavoastră de partid a descoperit Statul Paralel, dumneavoastră ați descoperit România Paralelă, România salariilor mari, România traiului de basm..... Doamna Dăncilă, nu românii din Diaspora sunt rupți de realitățile României, ci dumneavoastră și guvernul dumneavoastră!”, mai spune deputatul PMP.

 Faptul că premierul României vorbește în acești termeni despre românii din diaspora este “o jignire și demonstrează faptul că ori trăiește într-o lume paralelă, ori nu mai deosebește realitatea de poveștile din Programul PSD.”

„În numele celor peste 5 milioane de români plecați din țară din cauza politicilor dezastruoase aplicate de către politicienii români, solicit premierului Dăncilă să își prezinte scuzele de rigoare și … să revină în România actuală, cea a salariilor mizerabile, a prezentului fără viitor, a generațiilor pierdute și alungate din țara pe care se presupune că o conduce, deși se pare că este complet „paralelă” cu realitățile României.

Cât despre programele destinate românilor din Diaspora, programe aflate sub controlul Ministerului Românilor de Pretutindeni, trebuie să recunosc că Guvernul face eforturi. Eforturi pentru a caza camarila de partid a PSD-ALDE în toate centrele comunitare ce urmează a fi create pentru românii din Diaspora. Apropo, aceștia de ce nu sunt îndemnați să rămână acasă dacă tot au crescut salariile în România?!”, conchide Doru Coliu.

 Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Doru Coliu