Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Raluca Turcan: Dragnea prosperă graţie unor afaceri agricole. Controlează 1.200 de hectare în Teleorman

Raluca Turcan: Dragnea prosperă graţie unor afaceri agricole. Controlează 1.200 de hectare în Teleorman

Un articol de: B1.ro - 21 Mai 2019, 18:45
Foto: Facebook/ Raluca Turcan Politică

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a prezentat, marți, o serie de documente care dovedesc “ipocrizia” lui Liviu Dragnea.

Liderul liberal arată că, multinaționalele pe care, la televizor, șeful PSD le atacă de câte ori are ocazia, sunt cele cu care familia Dragnea derulează cele mai multe contracte de afaceri.

Este vorba despre afaceri agricole în Teleorman.

"O firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, controlează o suprafață de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în județul Teleorman. Iar firme puternice, multinaționale, sunt cele care au finanțat familia Dragnea să lucreze pământurile țăranilor din Teleorman. 
Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire.

Dragnea pentru Teleorman a înseamnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăție.

Ipocrizia lui Liviu Dragnea, disprețul față de interesul celor mulți, ca și populismul deșănțat sunt o nenorocire pentru această țară. Atacarea companiilor care construiesc afaceri și creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investițiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetățeni români plecați s-ar putea întoarce acasă.

Cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată. 
Duminică, putem da o șansă României! Putem stopa acest personaj toxic venind masiv la vot pe 26 mai!
", a scris prim-vicepreședintele PNL pe Facebook.

Documentele postate de Turcan pe Facebook: 

  • Document 1 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafața de teren pe care aceasta firma deținută majoritar de Dragnea Valentin Ștefan o are în administrare.
  • http://s.go.ro/2cg67b3x
  • Document 2 - acționariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ștefan deține 80% din părțile sociale.
  • http://s.go.ro/q8kw5ggj
  • Document 3 – extras din Registrul National de Publicitate Mobiliara. Din garanția pusa de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanțare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internațional Cargill.
  • http://s.go.ro/r5ul2zjp

 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Raluca Turcan
 
 
 
Loading...