Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ATAC EXPLOZIV din PNL: “Se LEGALIZEAZĂ HOȚIA! PSD și ALDE au o AGENDĂ INFRACȚIONALĂ”

ATAC EXPLOZIV din PNL: “Se LEGALIZEAZĂ HOȚIA! PSD și ALDE au o AGENDĂ INFRACȚIONALĂ”

Un articol de: - 02 Mai 2018, 11:24
ATAC EXPLOZIV din PNL: “Se LEGALIZEAZĂ HOȚIA! PSD și ALDE au o AGENDĂ INFRACȚIONALĂ” Politică

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, susține (pe Facebook) că deja celebra Comisie Iordache declanșează ”legalizarea hoției” și că guvernarea PSD-ALDE are o ”agendă infracțională”.

”Atenție!! Comisia lui Iordache începe legalizarea hoției! Toate semnalele arată că modificările Codului penal și de procedură penală s-au scris în același birou în care a fost redactată și OUG 13! La cât de aberante sunt, majoritatea propunerilor de modificări la Codul penal nici nu ar fi trebuit să fie înaintate Parlamentului. Modificarile sunt cerute de mafia PSD, ele nu au nicio legătura cu oamenii cinstiti. Iată câteva exemple:

Redefiniri cu adresă

- Se redefinește mărturia mincinoasă. Astfel, se dorește să nu se considere infracțiune refuzul de a face declarații prin care persoana se autoincriminează și nici simpla divergență de mărturii într-un proces; - Se propune abrogarea infracțiunii de neglijență în serviciu și redefinirea abuzul în serviciu; - Se redefinește grupul infracțional organizat. Pe scurt, pentru a fi grup infracțional organizat este nevoie ca fiecare membru să aibă un rol prestabilit și grupul să nu fie "ocazional", pentru o "comitere imediată”; - Toate datele și dovezile, interceptările și înregistrările care nu privesc fapta ce formează obiectul cercetării nu pot fi folosite în dosar și trebuie distruse în termen de 30 de zile – adică autoritățile statului care vor descoperi întâmplător și alte infracțiuni vor fi puse în situația de a fi complici la anumite fapte;

Agendă infracțională

Aceste propuneri arată o guvernare disperată, cu o agendă infracțională. Românii știu ce vor: o țară proeuropeană, unde legea să fie aceeași pentru toți. Ruptura dintre guvernarea PSD-ALDE și români este definitivă și ea trebuie să atragă sfârșitul acestui experiment nociv pentru Romania!”, scrie Raluca Turcan.

Citeşte mai multe despre:   Rakuca Turcan,   Iordache,   PSD,   PNL