Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL Brașov, scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban: Ne luptăm cu poluarea cauzată de manipulare și amatorism

PNL Brașov, scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban: Ne luptăm cu poluarea cauzată de manipulare și amatorism

Un articol de: Catinca Giosanu - 28 Noi 2020, 20:19
PNL Brașov, scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban: Ne luptăm cu poluarea cauzată de manipulare și amatorism Sursa Foto: Inquam Photos Politică

Liberalii brașoveni au transmis, sâmbătă, o scrisoare deschisă către primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR-PLUS), în care îi solicită acestuia să sprijine un proiect de plantare a 100.000 de arbori în oraș.

 

 

Continuă tensiunile între PNL și USR-PLUS la Brașov

 

 

”Nu este prima oară când PNL întinde mâna alianței USR-PLUS pentru a-i chema pe toți cei care s-au opus guvernării dezastruoase PSD să vină și să pună mâna pentru a reconstrui România. Dar întotdeauna ne-am lovit de calcule politice: că nu ar fi bine că USR-PLUS să facă asta, că e greu la guvernare, că ar fi bine să nu ne așezăm la masă, că e mai convenabil din punct de vedere electoral că USR-PLUS să facă scandal. Stimate domnule Allen Coliban, dacă nu ați remarcat, în ultimele săptămâni ne-am preocupat să găsim soluții, să dezbatem programe de guvernare și idei de dezvoltare. Românii, brașovenii, au nevoie de soluții”, se arată în scrisoarea transmisă de ”echipa PNL Brașov”.

Mai mult decât atât, liberalii i-au transmis primarului că trebuie să aibă înțelepciunea și priceperea ”se așeze la aceeași masă” pentru a realiza ”o bună guvernare” la nivel local.

”Nu ne-am cramponat de șicane electorale, n-am intrat în hora discuțiilor despre diplome și alte mici inconveniente care s-au tot vehiculat, că nu ne face cinste să plecăm urechea la tot felul de lucruri prea puțin semnificative. Important pentru noi este să le oferim oamenilor certitudini, să le arătăm brașovenilor că știm exact ce avem de făcut, astfel încât ziua de mâine să fie puțin mai bună și viitorul să fie mai sigur”, se mai arată în scrisoarea deschisă.

 

 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Primarul, invitat să ia parte la acțiunea de plantare a 100.000 de arbori

 

 

În cele din urmă, liberalii l-au invitat pe primarul Coliban să participe la acțiunea de plantare a 100.000 de arbori, un proiect pe care consilierii liberali îl vor propune spre aprobare forului local într-o ședință viitoare.

”Vă rog să primiți cu această scrisoare o ramură simbolică pentru buna colaborare, de care oamenii depind pentru dezvoltare. La primăvară, sunteți invitat de onoare la acțiunea noastră de plantare a 100.000 de arbori, acțiune care are șansă să crească odată cu încrederea noastră într-un parteneriat de bună credință, în care ambii parteneri trag pentru același obiectiv - bine celor care și-au pus speranțele în noi. Știm că veți găși puterea de a răspunde așteptărilor celor care, cu toată încrederea, v-au votat. Știm că iubiți Brașovul si mai știm cu siguranță că nu sunteți singurul”, au mai transmis liberalii brașoveni.

Citeşte mai multe despre:   Allen Coliban,   PNL,   Brasov