Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL a redepus moțiunea simplă pe Sănătate, cu un titlu modificat: "PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică"

PNL a redepus moțiunea simplă pe Sănătate, cu un titlu modificat: "PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică"

Un articol de: - 02 Mai 2018, 17:33
PNL a redepus moțiunea simplă pe Sănătate, cu un titlu modificat: "PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică" Politică

PNL se joacă de-a moţiunea.
Deputaţii liberali au depus, pentru a doua oară, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe Sănătate, după ce ce i-au modificat titlul.

"Având în vedere că Biroul permanent a respins în şedinţa de săptămâna trecută depunerea moţiunii PNL invocând un titlu necorespunzător, revenim astăzi cu depunerea moţiunii pe Sănătate. Am schimbat şi titlul moţiunii, ca să nu mai deranjeze pe nimeni, care se intitulează 'PSDragnea duce sănătatea în moarte clinică'. Sper ca de data aceasta să putem dezbate această moţiune, să vedem pădurea de copaci, să vedem că în timp ce noi nu găsim timp să dezbatem această moţiune se fac statele de plată pe luna anterioară şi cei de la Financiar nu ştiu cum să facă statele de plată, cu ce fel de sporuri, să vedem că medicii de familie sunt duşi la pierzanie, să vedem că lipsesc medicamentele din spitale, să vedem că se pierd finanţările pentru spitalele regionale, să vedem că mor oameni în spitale, 200 de decese sub gloriosul dumneavoastră mandat", a declarat deputatul liberal Florin Roman, potrivit Agerpres.

El a adăugat că în sistemul de Sănătate există problemele cu adevărat importante asupra cărora trebuie să se aplece Parlamentul, pentru că oamenii se pregătesc de grevă generală deoarece regulamentul de sporuri "a generat haos". 

"Cine nu vrea să înţeleagă treaba asta să se uite că din pixul ministrului plafonul este de 29% la Spitalul Universitar, dar doamna Pintea (Sorina Pintea, n.r.) merge în vacanţă cu doamna manager, la Pantelimon e 18%, în alte locuri sporurile sunt efectiv făcute din pix de doamna ministru", a precizat Roman. 

Conducerea Camerei a respins săptămâna trecută moţiunea simplă pe Sănătate iniţiată de PNL și a decis retrimiterea la grupul liberalilor, pentru a fi refăcută, pe motiv că titlul acesteia făcea referire la doi miniștri și nu la unul singur. 
 

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Florin Roman,   Sorina Pintea