Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL, noi pași pentru revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimați colegi din coaliție, propunem o nouă numire? Convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

PNL, noi pași pentru revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimați colegi din coaliție, propunem o nouă numire? Convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Un articol de: Vladimir Ionescu - 14 Ian 2021, 14:37
PNL, noi pași pentru revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului. Florin Roman: Stimați colegi din coaliție, propunem o nouă numire? Convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului? Foto: Florin Roman / Facebook Politică

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a solicitat miercuri, în plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua în dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.

PNL face noi pași pentru revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului. Florin Roman: Distinsa doamnă se pregătește să plece acasă

 

„Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă! Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți. Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată «luptătoare» pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece. V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale. Mai ales că nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii... «astea au fost doar vorbe răutăcioase». V-am dat și cel mai important argument...am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm. Stimați colegi din coaliție, propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului? Eu abia aștept!”, a scris Florin Roman, miercuri, pe Facebook.

 

Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate: Distinsa...

Publicată de Florin Roman pe Miercuri, 13 ianuarie 2021

 

PNL, prin liderii grupurilor sale din Senat și Camera Deputaților, Daniel Fenechiu și Florin Roman, depunea la Parlament o cerere pentru revocarea Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului. Avocatul Poporului nu mai este de ceva vreme avocatul poporului, spunea Ludovic Orban, liderul liberalilor, la acel moment, acuzând-o pe Renate Weber că „s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei și au pus în pericol sănătatea oamenilor prin nerespectarea regulilor”.

Avocatul Poporului nu mai este de ceva vreme avocatul poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei și au pus în pericol sănătatea oamenilor prin nerespectarea regulilor. Renate Weber s-a arătat a fi avocatul PSD-ului. Acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari de peste 7.000 RON. (…) Se arată a fi apărătorul celor care au pensii anormal de mari, celor care au abuzat legislația pensiilor și și-au umflat pensiile cu pompa. Aceasta este Renate Weber. Îmi pare rău că Avocatul Poporului se comportă în acest fel. (...) Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comportă ca Avocat al Poporului, pentru a numi în sfârşit un Avocat al Poporului care într-adevăr să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, spunea Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Renate Weber,   Florin Roman,   Avocatul Poporului