Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă la raport, în fața Parlamentului. Ludovic Orban: Să spună foarte clar dacă se angajează să respecte recomandările Comisiei de la Veneția privind Legile Justiţiei (VIDEO)

PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă la raport, în fața Parlamentului. Ludovic Orban: Să spună foarte clar dacă se angajează să respecte recomandările Comisiei de la Veneția privind Legile Justiţiei (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Oct 2018, 15:48
PNL o cheamă pe Viorica Dăncilă la raport, în fața Parlamentului. Ludovic Orban: Să spună foarte clar dacă se angajează să respecte recomandările Comisiei de la Veneția privind Legile Justiţiei (VIDEO) Politică

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat că PNL o va chema pe Viorica Dăncilă în fața Parlamentului pentru a-i cere să-și asume o schimbare a legilor justiției, a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală, în acord cu cerințele Comisiei de la Veneția.

PNL o va convoca pe Viorica Dăncilă în fața Parlamentului să spună foarte clar dacă se angajează să respecte recomandările Comisiei de la Veneția și se angajează să respcte procesul de legiferare, în acord cu normele europene.

Voi solicita fiecărui partid să semneze această declarație pentru că este momentul să decidem cine dorește binele României și cine urmărește doar interesul personal.

Dacă nu, în cazul în care majoritatea guvernamentală nu va relua procesul de legiferare pe aceste legi ale justiției, pe Codul Penal și Codul de Procedură Penală, atunci mă simt nevoit să le spun românilor că riscăm să spunem adio, Schengen, autostrăzi, fonduri europene...”, a declarat Ludovic Orban.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   PNL,   Ludovic Orban