Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL: Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie. Ridică minciuna la rang de artă

PNL: Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie. Ridică minciuna la rang de artă

Un articol de: - 03 Sep 2015, 19:18
PNL: Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie. Ridică minciuna la rang de artă Politică

PNL îl acuză pe premierul Victor Ponta că a mințit atunci când şi-a argumentat absenţa de la votul de joi asupra reexaminării Codului Fiscal, invocând faptul că el a votat actul normativ în iunie. Asta deoarece site-ul Camerei Deputaţilor arată că şeful Executivului nu a fost prezent nici atunci la vot, precizează liberalul Mircea Dolha.

"Ponta nu figurează între deputaţii care au votat Codul fiscal în 24 iunie, conform listei de vot de pe site-ul Camerei Deputaţilor. Premierul se afla în acel moment în Turcia, internat într-o clinică", a precizat vicepreşedintele PNL Mircea Dolha, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Dolha a mai spus că Ponta "este prim-ministrul care a lipit minciuna de imaginea instituţiei pe care o reprezintă, afectând astfel credibilitatea întregii Românii".

"Ştiind că votul prin corespondenţă nu este încă aprobat nici măcar pentru lucrările Parlamentului, sunt curios cum crede dl Ponta că a votat. Visează, oare? Nu. El face ce ştie cel mai bine. Ridică minciuna la rang de artă. Arta de a minţi şi de a fi prins imediat", mai spune vicepreşedintele PNL.

De asemenea, site-ul Camerei Deputaţilor arată că premierul Victor Ponta nu figurează pe lista voturilor din 24 iunie, asupra Codului Fiscal, acesta aflându-se de altfel în Turcia.

Proiectul noului Cod Fiscal, reexaminat în urma cererii şefului statului, a trecut de Parlament, urmând să fie transmis preşedintelui spre promulgare, Camera Deputaţilor, forul legislativ decizional, aprobând joi legea cu 279 voturi "pentru", 8 "împotrivă" şi 5 abţineri.

Premierul Victor Ponta a declarat joi, după ce Codul Fiscal a fost adoptat de Camera Deputaților că acesta este un document fundamental care nu putea fi adoptat în orice context.

Întrebat dacă regretă cu nu a apucat să-și exprime votul pe Codul Fiscal, premierul a răspuns râzând că a votat proiectul în luna iunie și că de atunci nu s-au mai făcut alte modificări la Cod.

”Am votat Codul fiscal în luna iunie, ăla e codul. Can-can-urile politice, până mâine seară le uitați și dumneavoastră”, a replicat Victor Ponta. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Victor Ponta,   Cod Fiscal