Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PNL şi USR depun o moţiunie împotriva ministrului Justiţiei

PNL şi USR depun o moţiunie împotriva ministrului Justiţiei

Un articol de: B1.ro - 21 Feb 2019, 07:45
PNL şi USR depun o moţiunie împotriva ministrului Justiţiei Politică

PNL şi USR au depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă pe Justiţie intitulată "Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie", anunță stiripersurse.ro, care citează Agerpres.

"PNL a depus moţiunea simplă pe Justiţie, care a fost semnată şi de colegii noştri de la USR. Este o moţiune prin care vă solicităm să încetaţi războiul murdar împotriva Justiţiei. Are şi un titlu elocvent: 'Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie'. Vă reamintim că 'Justiţie în slujba cetăţeanului' a fost sloganul de care v-aţi folosit în campania electorală, slogan care trebuia să se regăsească şi în programul de guvernare, capitolul pe Justiţie, un program de guvernare pe care nu l-aţi respectat mai întru totul.(...) Doar trei din 31 de puncte din acest program de guvernare au fost parţial îndeplinite de către cei care s-au succedat la Ministerul de Justiţie", a declarat deputatul PNL Ioan Cupşa în plenul Camerei Deputaţilor.

"Am trăit într-un teatru al minciunii în ultimele luni, în care aţi încercat în fel şi chip să justificaţi intervenţiile legislative şi în egală măsură să justificaţi şi felul în care aţi intervenit asupra legislaţiei. Aţi modificat legislaţia penală în acest teatru al minciunii cu un sigur scop, să îi protejaţi pe infractori. Datorită poziţionării duplicitare, în mod special, a ministrului Justiţiei am ajuns să avem relaţii încordate cu GRECO, Comisia de la Veneţia şi, de asemenea, cu Parlamentul European", a adăugat Ioan Cupşa.