Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Politicianul desprins din opera "Ion" a lui Liviu Rebreanu: Cine este europarlamentarul surprins sărutând pământul (VIDEO)

Politicianul desprins din opera "Ion" a lui Liviu Rebreanu: Cine este europarlamentarul surprins sărutând pământul (VIDEO)

Un articol de: - 07 Aug 2016, 19:52
Politicianul desprins din opera "Ion" a lui Liviu Rebreanu: Cine este europarlamentarul surprins sărutând pământul (VIDEO) Politică

Scene incredibile au avut loc la o comemorare a Primului Război Mondial care a avut loc la tabla Buții din Carpații de Curbură. Europarlamentarul Laurențiu Rebega a sărutat pământul, iar imaginile au fost postate pe pagina sa oficială de Facebook.

Europarlamentarul Laurenșiu Rebega, care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, a sărutat pământul în cadrul unei comemorări a Primului Război Mondial și a urcat înregistrarea video pe Facebook, însoțită de descrierea: "Fiule, sărută pământul acesta!".

În discursul ținut la Tabla Buții, Rebega a spus de altfel că "atât timp cât în candela neamului nostru românesc arde sângele martirilor, nu vom pieri! Suntem și vom rămâne legați pentru totdeauna de locul acesta lăsat ca zestre și ca tezaur sfânt fiilor, nepoților și strănepoților noștri ca urmași de martiri!".

Cine este europarlamentarul surprins sărutând pământul

Citeşte mai multe despre:   comemorare,   alegeri europarlamentare,   sarut,   Pamant