Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică COLECTIV | Politicienii habar n-au ce se comemorează pe 30 octombrie: ''A fost o zi foarte importantă pentru mine deoarece am participat la o conferinţă!''

COLECTIV | Politicienii habar n-au ce se comemorează pe 30 octombrie: ''A fost o zi foarte importantă pentru mine deoarece am participat la o conferinţă!''

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 22:03
Politică

În vreme ce poporul român își plânge astăzi mai mult ca oricând cei 65 de tineri morți în ”Colectiv”, unii parlamentari parcă trăiesc într-un... stat paralel. Incendiul din clubul bucureștean de acum trei ani a fost cea mai mare tragedie din istoria post-decembristă a României. A fost, însă, departe de a-i mișca pe unii politicieni.

”Data de 30 octombrie? Nu ştiu ce înseamnă. Poate să aibă o semnificaţie, să fie ziua de naştere a copilului, a nevestei mele, a mea, deci semnificaţie există”, a declarat Ion Spânu, deputat PSD de Caraş-Severin, pentru Libertatea.

”A fost o zi foarte importantă pentru mine, astăzi, deoarece am participat la o conferinţă, la Palatul Parlamentului, de unde am avut foarte multe de învăţat”, a spus, la rândul ei, Alina Teiş, deputat PSD de Mehedinţi.

Întrebat ce semnificație are pentru el data de 30 octombrie, deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a răspuns: ”Pentru mine nu are semnificaţie”.

”Ce semnificaţie are această dată? În istorie, sau ce? Nu, nu ştiu”, a afirmat Vasile Cîtea, deputat PSD de Iaşi.

Sunt şi parlamentari care ştiu despre tragedia din 30 octombrie 2015.

”Suntem cu gândul la acele victime şi la familiile lor. Nu putem decât să spunem multă sănătate celor care se luptă încă să ajungă la vindecarea totală şi Dumnezeu să îi ierte şi multă putere familiilor celor pierduţi”, a spus Budăi Marius Constatin (PSD).
 

Citeşte mai multe despre:   Colectiv,   Parlamentul Romaniei,   PSD