Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta a primit insigna de șef al delegației române la CE. Prezenţa lui Băsescu la Bruxelles, neanunţată oficial

Ponta a primit insigna de șef al delegației române la CE. Prezenţa lui Băsescu la Bruxelles, neanunţată oficial

Un articol de: - 28 Iun 2012, 11:35
Ponta a primit insigna de șef al delegației române la CE. Prezenţa lui Băsescu la Bruxelles, neanunţată oficial Politică

Victor Ponta a primit insigna de conducător al delegației române, prin care va avea acces la lucrările Consiliului European.

Acesta va ajunge abia în jurul orei 14:00 la Summit. Înainte, Victor Ponta trebuie să fie prezent la o conferință a PES (Partidul Socialiștilor Europeni). La acesta, se va vedea cu cu președintele grupării, Sergei Stanishev și cu președintele Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European, Johannes Swoboda, precum și cu mai mulți premieri socialiști ai statelor UE.

La conferința PES se discută despre o coordonare a pozițiilor pe care le vor avea socialiștii la acest Summit.
La finalul acestei întâlniri, Victor Ponta va susține o conferință de presă.

Victor Ponta participă la o întâlnire a Partidului Socialiștilor Europeni
Embed:

Conform unor surse oficiale citate de Mediafax, președintele Traian Băsescu nu a plecat încă spre Bruxelles. O vizită sau eventuală prezență la Consiliul European a acestuia nu a fost anunțată oficial instituțiilor Uniunii. Departamentul de Comunicare Publică al Administrației Prezidențiale nu a comunicat până acum programul public al președintelul pentru ziua de astăzi.

Victor Ponta a plecat joi dimineață spre Bruxelles, împreună cu ministrul de Externe, Andrei Marga, și cu cel al Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Victor Ponta a primit însemnele prin care va avea acces la lucrările Consiliului European
Embed: