Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta a urmărit la televizor transferul lui Năstase la Rahova: Ceea ce vedem la TV și ce se întâmplă cu adevărat în spatele ecranului sunt lucruri diferite

Ponta a urmărit la televizor transferul lui Năstase la Rahova: Ceea ce vedem la TV și ce se întâmplă cu adevărat în spatele ecranului sunt lucruri diferite

Un articol de: - 26 Iun 2012, 23:57
Ponta a urmărit la televizor transferul lui Năstase la Rahova: Ceea ce vedem la TV și ce se întâmplă cu adevărat în spatele ecranului sunt lucruri diferite Fioto: victorponta.ro Politică

Premierul Victor Ponta a urmărit la televizor transferul lui Adrian Năstase de la Spitalul Floreasca la Penitenciarul Rahova, primul ministru constatând că ceea ce se vede la TV și ce se întâmplă cu adevărat în spatele televizorului sunt lucruri diferite.

”Trăim într-o ţară în care de opt ani ceea ce vedem la TV şi ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele televizorului sunt lucruri total diferite", a spus Ponta la Antena 3, după ce urmărit transferul fostului premier.

Întrebat dacă nu cumva toată situația pare un ”show” premierul nu a răspuns direct dar a recunoscut că multe lucruri sunt forțate.

Sunt multe lucruri forţate, dar eu am datoria şi la asta mă gândeam în aceste momente extrem de tensionate, eu am datoria să mă uit în profunzimea fenomenului şi în profunzimea a ceea ce se întâmplă în România", a spus Ponta.

Premierul a mai subliniat că datoria sa este să guverneze alături de echipa sa fără să sperie sau să controleze populaţia prin frică.

"Sunt cu atât mai convins că datoria mea faţă de milioanele de oameni care au avut încredere în cei care ne-au votat şi care au stat acasă sau se uită la televizor şi se gândesc la viitorul lor este să arăt un drum care să arate cu totul altfel faţă de ceea ce a fost în aceşti opt ani, să închidem rănile deschise în această perioadă, nu să creez atele şi să demonstrez că datoria noastră este să-i unim pe români în lucruri bune, nu să-i aţâţăm şi să-i speriem şi să-i controlăm prin frică", a mai afirmat Victor Ponta.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   transfer