Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: Blaga a spus că m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să îl scoată și pe el (VIDEO)

Ponta: Blaga a spus că m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să îl scoată și pe el (VIDEO)

Un articol de: - 29 Sep 2015, 12:21
Ponta: Blaga a spus că m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să îl scoată și pe el (VIDEO) Politică

Într-o a doua intervenție în fața parlamentarilor, Victor Ponta a tratat în termeni ironici declarațiile făcute de liberali în ziua în care moțiunea de cenzură depusă de ei este votată. În final, premierul a susținut că actualul guvern nu este nici pe de parte unul perfect, dar se vor depune în continuare eforturi pentru a fi tot mai bun.

”Azi PNL a devenit PDL, nu face nimic, doar ia de la alții. În rest, au fost momente și vesele și triste. La momente vesele se înscrie declarația domnului Hașotti, care a spus că oamenii care repetă același lucru de mai multe ori au ceva la cap. Vreau să-i spun domnului Hașotti că doamna Gorghiu îmi tot cere demisia de câteva luni.

La momentul trist se înscrie domnul Blaga, care a spus că el m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să vă scoată și pe voi și nu e corect nici pentru mine, nici pentru voi.

Încă o dată s-a dovedit că guvernarea actuală are nevoie de lucruri de îmbunătățit. Nu e o guvernare perfectă, sunt lucruri pe care trebuie să le facem mai bine. Nici nu există o alternativă. Putem doar să guvernăm mai bine de acum încolo și să nu ne aliem niciodată cu PDL”.

Victor Ponta îi ironizează pe Vasile Blaga și pe Puiu Hașotti


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   gorghiu,   Blaga ,   motiune de cenzura,   Guvern