Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ordin de la partid. Ce trebuie să spună comunicatorii PSD după dezvăluirile lui Ponta

Ordin de la partid. Ce trebuie să spună comunicatorii PSD după dezvăluirile lui Ponta

Un articol de: - 17 Mar 2018, 20:05
Ordin de la partid. Ce trebuie să spună comunicatorii PSD după dezvăluirile lui Ponta Politică

Dezvăluirile fostului premier Victor Ponta cu privire la Liviu Dragnea au aruncat în aer PSD.

Potrivit lui Ponta, comunicatorii PSD au primit deja de la partid mesajele pe care trebuie să le transmită când apar la televizor pentru a-i contracara spusele. 

"Update - am primit si eu ca deputat 'box message'-ul PSD de azi - pare făcut de cineva mai sărac cu duhul decat 'martorul' Marian Vanghelie (cred că sunt plecaţi consultanţii israelieni)! După ce vă uitaţi cu seriozitate la interviul meu puteţi să vă amuzaţi cu reacţia lui Dragnea!!!
'Mesajul zilei PSD 
Dezvăluirile despre Victor Ponta
Mesaj principal: Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii în favoarea Statului Paralel.
o Toate declarațiile din ultima perioadă – ale președintelui PSD, ale fostului primar Marian Vanghelie – au fost confirmate atât de evenimentele care au avut loc, cât și de mărturiile mai multor persoane.
o Toate aceste conduc la concluzia clară că, din păcate, fostul președinte PSD, Victor Ponta și-a trădat partidul și colegii de partid în favoarea Statului Paralel:
o A numit sau a propus în funcții publice cheie persoanele agreate de Statul Paralel (Ioan Rus, Kovesi, Bica etc.), a colaborat îndeaproape cu diverși exponenți ai Statului Paralel (Maior, Coldea, Oprea) în defavoarea PSD, și-a trădat partidul și și-a dat demisia printr-o decizie unilaterală și a trimis astfel PSD în Opoziție făcând loc guvernului de tehnocrați dorit de Statul Paralel, și-a trădat colegii de partide a căror arestare a negociat-o cu Statul Paralel.
o Toate aceste aspecte sunt confirmate de mărturiile mai multor persoane, precum și de evenimentele reale care au avut loc în perioada respectivă'", a scris Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a acordat vineri un interviu în presa online în care a vorbit, printre altele, despre Liviu Dragnea, modul în care au fost numiţi procurorii Kovesi, Bica şi Niţu, implicarea SRI în viaţa partidului şi motivele pentru care a demisionat.
 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   PSD,   Kovesi,   Bica,   SRI