Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta, despre Legea Salarizării: Nu intenționăm să dăm ordonanță de urgență. Legea este mult prea complexă și este nevoie de dezbatere (VIDEO)

Ponta, despre Legea Salarizării: Nu intenționăm să dăm ordonanță de urgență. Legea este mult prea complexă și este nevoie de dezbatere (VIDEO)

Un articol de: - 05 Oct 2015, 19:03
Ponta, despre Legea Salarizării: Nu intenționăm să dăm ordonanță de urgență. Legea este mult prea complexă și este nevoie de dezbatere (VIDEO) Foto: gov.ro Politică

Victor Ponta a declarat că noua lege a salarizării va intra în vigoare doar după ce va fi discutată în Parlament, va fi votată și va fi promulgată de către președinte, neexistând posibilitatea ordonanței de urgență.

”Nu mai devreme decât să fie trimisă în Parlament, aprobată în Parlament, promulgată de către președinte. Nu există altă formulă. Nu intenționăm să dăm ordonanță de urgență. Este o lege atât de complexă, cu atât de multe probleme, încât să spun că e perfectă ar fi o greșeală. Este nevoie de o dezbatere, iar președintele, după ce nu a promulgat Codul Fiscal și cel forestier, nu pot spune că va promulga legea salarizării.

Nu este adevărat că vom mări toate salariile în prima zi cu 25%. Vom mări salariile doar în limita sustenabilității, astfel încât să nu ajungem să facem ca Băsescu: să le mărim, apoi să fim nevoiți să le tăiem.  Nu vom spune că putem din prima zi să mărim, ci o vom face în funcție de resurse. Ceea ce vom propune va fi bazat pe resursele pe 2016, 2017, 2018. Nu vom spune că vom mări la toată lumea. Este vorba de o etapizare pe 3-4 ani”, a declarat premierul.

Victor Ponta, despre Legea Salarizării


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   ordonanta de urgenta,   legea salarizării,   dezbatere,   promulgare,   salarii