Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea în dosarul ”Referendumul”: Așa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea în dosarul ”Referendumul”: Așa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 16 Mar 2018, 21:21
Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea în dosarul ”Referendumul”: Așa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO) Politică

Victor Ponta vede anumite fisuri în modul de funcționare a anumitor instituții, dat fiind că Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare în dosarul ”Referendumul”, unde chiar nu era vinovat, dar în legătură cu afacerea Tel Drum nu a pățit nimic și nici în prezent nu există o grabă prea mare pentru a se lămuri situația.

”Tel Drum e ceva atât de complicat, de mare și bine protejat... Toată lumea știa și nu s-a întâmplat nimic. Există niște carențe și complicități. 

Dragnea avea opinia, pe care o împărtășesc și eu, că în organizarea referendumului nu a fost nimic infracțional. Sunt de acord, că de asta am și fost martor în instanță. Dragnea a făcut atâtea cu Tel Drum și Brazilia, dar l-au luat cu ceva ca referendumul. N-a furat nimic! Am și pierdut referendumul. Așa multe voturi a furat de le-am pierdut...”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Ponta a mai spus că în ultimul timp a făcut dezvăluiri deoarece ”grupul infracțional pe care Dragnea îl reprezintă, care înseamnă și presă și bani din afară, are această tentativă generalizată de a distruge instituții, opoziție, orice”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Dragnea