Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta, după suspendarea lui Băsescu: Și familia mea a fost amenințată, n-am vrut să spun. Am primit protecția necesară

Ponta, după suspendarea lui Băsescu: Și familia mea a fost amenințată, n-am vrut să spun. Am primit protecția necesară

Un articol de: - 06 Iul 2012, 21:50
Ponta, după suspendarea lui Băsescu: Și familia mea a fost amenințată, n-am vrut să spun. Am primit protecția necesară Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, după ce Parlamentul a decis suspendarea președintelui Traian Băsescu, că va face toate eforturile pentru a explicat partenerilor europeni și internaționali că România funcționează pe bazele unui stat de drept.

"Voi face toate eforturile pentru a explica prietenilor și partenerilor europeni și internaționali că România funcționează ca stat de drept", a informat Ponta.

În ceea ce îl privește pe președintele interimar Crin Antonescu, Ponta a spus că acesta va primi tot sprijinul din partea Guvernului pentru buna funcționare a României.

"Garantez sprijinul total al Guvernului pentru președintele interimar, voi sprijini efortul său de a garanta independența și buna funcționare a instituțiilor statului, CCR, toate instanțele, parchetele, agențiile de combatere a corupției, serviciile de informații, iar președintele interimar va avea un sprijin constant în acest sens din partea Guvernului. Guvernul are obligația și va căuta sprijinul președintelui interimar de a asigura îndeplinirea obligațiilor României din acordurile cu instituțiile financiare internaționale și tutorur obligațiilor din baza MCV, instituit de CE", a explicat premierul.

Vezi AICI cum a decurs ședința în urma căreia Băsescu a fost suspendat.


Ponta: Vom explica Europei ca România este stat de drept
Embed:

Premierul Victor Ponta a afirmat și că familia sa, copilul său, a primit amenințări înainte ca Parlamentul să se pronunțe asupra suspendării președintelui Traian Băsescu. Acesta a informat că a cerut ajutorul instituțiilor statului, familia sa fiind sub protecția acestora

"Nu am vrut să vă spun, pentru a nu fi considerat că vreau să influențez votul Parlamentului faptul că și familia sa a primit amenințări, copilul meu a fost amenințat, n-am considerat necesar să fac lucrul acesta public. Acum îl fac public pentru că fac un apel către cealaltă parte politică să revină la un mod normal de a duce lupta. Eu am sesizat deja structurile statului, am primit protecția necesară pentru familia mea", a încheiat Victor Ponta.

Ponta: Familia mea a fost amenințată
Embed:






Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   suspendare,   Traian Basescu,   familie,   amenintari,   Crin Antonescu