Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: Gorghiu a încheiat contracte cu mai multe instituții, cu AVAS, cu BTT. A făcut o greșeală când i-a acuzat pe alții că au avut contracte cu statul (VIDEO)
Exclusiv

Ponta: Gorghiu a încheiat contracte cu mai multe instituții, cu AVAS, cu BTT. A făcut o greșeală când i-a acuzat pe alții că au avut contracte cu statul (VIDEO)

Un articol de: - 05 Oct 2015, 23:33
Ponta: Gorghiu a încheiat contracte cu mai multe instituții, cu AVAS, cu BTT. A făcut o greșeală când i-a acuzat pe alții că au avut contracte cu statul (VIDEO) Politică

Victor Ponta a declarat în emisiunea Ultimul cuvânt de pe B1 TV că nu înțelege dacă liberalii au o strategie sau nu și nici de ce Alina Gorghiu îi acuză pe alți politicieni că au încheiat contracte cu statul în condițiile și care și ea este fix în aceeași situație.

”Nu înțeleg de ce au făcut moțiune de cenzură și au rămas fără ea, nu înțeleg de ce pleacă de la conducerea Comisiei (care se ocupă de legea votului prin corespondență) apoi țipă după ea, nu înțeleg nici de ce Gorghiu a ales să vorbească despre contractele cu statul.

Gorghiu a avut contracte și cu alte instituții: cu AVAS, cu BTT. Au venit oamenii și mi-au spus. La un moment dat o asemuiam cu Udrea. Acum o asemuiesc cu Mona Muscă. Știți că ea se lupta cu securișii și s-a dovedit... Gorghiu lupta cu contractele pentru că ea avea mai multe. La toate selecțiile veneau Șova și Gorghiu și mai mereu câștiga Gorghiu.

E vorba de rapoartele de control făcute de domnul Boc, pe care le-a trimis la alte instituții. Cred că la DNA, nu știu, voi verifica. Aceste controale la AVAS, la BTT sunt dispuse de guvernul Boc.

11 contracte de asistență juridică au fost semnate cu Gorghiu. Or mai fi și altele. O să vă pun documentele la dispoziție.

Nu înțeleg dacă există o strategie sau nu există deloc. Am făcut multe mitinguri cu Dragnea. Prima întrebare era: vin oameni? Dacă nu vin, nu-l facem. Eu nu pricep care e strategia.
Gorghiu a greșit când a vorbit despre contractele încheiate cu statul”,  declarat Ponta.

Ponta: Gorghiu a încheiat contracte cu mai multe instituții, cu AVAS, cu BTT


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   gorghiu,   PNL,   motiune,   miting