Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: În viitor sănătatea şi educaţia vor fi domeniile în care toţi banii pe care îi avem îi vom investi

Ponta: În viitor sănătatea şi educaţia vor fi domeniile în care toţi banii pe care îi avem îi vom investi

Un articol de: - 14 Sep 2015, 11:57
Ponta: În viitor sănătatea şi educaţia vor fi domeniile în care toţi banii pe care îi avem îi vom investi Foto: gov.ro Politică

Victor Ponta a dat asigurări că educația și sănătatea vor fi domeniile în care se va investi în viitor și a mulțumit profesorilor și elevilor pentru munca pe care o fac, informează Mediafax.

"Prea multe discursuri la deschiderea anului nu sunt neapărat binevenite, spun doar că le mulţumesc profesorilor pentru munca pe care o fac zi de zi, alături de elevi. Spunea domnul director că am reuşit să reparăm un pic din relele trecutului, să-şi primească salariile la timp, să-şi primească drepturile pe care le meritau, de asemenea, personalul nedidactic pentru că o şcoală funcţionează nu doar cu profesori, ci şi cu personalul nedidactic şi vreau să îi asigur că şi în viitor sănătatea şi educaţia vor fi domeniile în care toţi banii pe care îi avem îi vom investi atât pe zona de salarizare căt şi în zona condiţiilor create", a afirmat premierul.

Declarația a fost făcută la deschiderea noului an şcolar, la Colegiul Naţional "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu Jiu. Premierul a susținut că a ales această unitate de învățământ pentru că a avut promovabilitate la exemenul de bacalureat de sută la sută.

"Anul acesta, sunt aici pentru că ştiu că aţi avut un procent de promovare la bacalaureat de sută la sută, vă felicit pentru asta, cred că e o mare mândrie pentru judeţul Gorj şi pentru ţară şi, în acelaşi timp, să-i felicit pe elvii care participă la olimpiade, care au rezultate foarte bune", a declarat Victor Ponta.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   sanatate,   educatie,   investitii