Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: Majorarea de salarii din sănătate și educație e substanțială. Noi le dăm cât le-au luat alții (VIDEO)

Ponta: Majorarea de salarii din sănătate și educație e substanțială. Noi le dăm cât le-au luat alții (VIDEO)

Un articol de: - 12 Oct 2015, 15:57
Ponta: Majorarea de salarii din sănătate și educație e substanțială. Noi le dăm cât le-au luat alții (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Victor Ponta a declarat că educația și sănătatea continuă să fie priorități ale guvernului, iar creșterea salarială din învățământ anunțată luni este necesară și pentru că aceste două domenii trebuie să meargă împreună, fără a exista diferențe la nivel de salarii.

”Educația și sănătatea trebuie să meargă împreună. Să nu mai existe diferențe de creșteri salariale. Cât au primit medicii, atât vor primi și profesorii: 25%. Evident sperăm ca legea-cadru să includă aceste creșteri.

Din punct de vedere bugetar, creșterea e sustenabilă. Din punct de vedere al priorităților, sănătatea și educația beneficiază de aceeași creștere, una substanțială. E pe plus cu 25%, exact cu cât le-au tăiat alții. Sper ca răspunsul celor de la educație să fie unul pozitiv”, a declarat premierul.
Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   educatie,   sanatate,   medici,   profesori,   salarii