Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta minte din nou: Elodia Ghinescu nu apare pe listele electorale permanente

Ponta minte din nou: Elodia Ghinescu nu apare pe listele electorale permanente

Un articol de: - 07 Aug 2012, 17:33
Ponta minte din nou: Elodia Ghinescu nu apare pe listele electorale permanente Politică

O declarație a premierul Victor Ponta este iar contrazisă de realitate. După ce a solicitat imperativ “scoaterea de pe listele electorale a generalului Pacepa și a Elodiei Ghinescu”, primarul Brașovului, Gheorghe Scripcaru, neagă faptul că Elodia ar mai figura în aceste liste.

"Am mai fost întrebat în legătură cu prezenţa acestui nume pe listele electorale permanente. Am verificat personal şi am văzut că acest nume nu apare pe listele permanente care au stat la baza referendumului. Elodia Ghinescu a fost declarată decedată şi a fost radiată de pe listele permanente. La Primăria Braşov chiar funcţionează sistemul prin care persoanele care sunt decedate sunt scoase de pe listele permanente", a declarat Scripcaru pentru Gândul.

Premierul Victor Ponta le-a cerut marți miniştrilor să verifice dacă pe listele electorale permanente s-au aflat la data referendumului şi persoane decedate sau fără cetăţenie. "Dacă veţi reuşi, fără să-l supăraţi pe preşedintele suspendat, să îi scoateţi de pe listă şi pe generalul Pacepa şi pe Elodia Ghinescu, nu poate fi decât în beneficiul şi spre deliciul mass-media", a declarat Ponta.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Elodia Ghinescu