Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta, noi atacuri pentru Băsescu: Supărările președintelui că nu îl primește nimeni în străinatate nu ne privesc (VIDEO)

Ponta, noi atacuri pentru Băsescu: Supărările președintelui că nu îl primește nimeni în străinatate nu ne privesc (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Oct 2013, 15:14
Ponta, noi atacuri pentru Băsescu: Supărările președintelui că nu îl primește nimeni în străinatate nu ne privesc (VIDEO) Politică

S-a discutat despre acordul de colaborare instituţională la nivel de consilieri şi miniştrii, dar atacurile continuă între preşedinte şi premier. Astăzi, la începutul şedinţei de Guvern, Victor Ponta a criticat reacţia preşedintelui privind codul Insolvenţei, spunând despre acesta că  acum se dă mare apărător a presei. Apoi i-a atacat dur declaraţiile la oră fixă care au avut loc în ultimele 2 seri. Sunt răspunsuri, după ce preşedintele a declarat că Ponta şi Antonescu sunt bebeluşi în ale politicii şi nu mai girează acţiunile unui mitoman.

„Sper că ședința se termina până la ora 18:30 când iese președintele să ne certe. Eu vreau să vă rog la 18.30 să fiți tot la minister, să vă ocupați de treabă, că, în țara asta, unde unul e cu scandalul, trebuie să fie cineva și cu munca. Circul e asigurat, 18.30, în fiecare zi”, a spus Ponta la începutul ședinței de Guvern.

Apoi premierul Victor Ponta a mai lansat un atac la adresa şefului statului. 

„Pentru domnul mininistru al Justiției, vreau să vă rog, eu în continuare am susținut și consider importantă actitvitatea parchetelor și a DNA. Independența lor este importantă, dar de toate părțile. Să-i și protejați de telefoane, presiuni, strigăte, cei doi procurori, general și șef DNA dacă nu-și pierd toată ziua pe telefoanele pe care le primesc de la președintele țării e lucrul cel mai bun”, a mai spus primul ministru.

Şi noul Cod Rutier a fost prilej de atac la adresa preşedintelui: „Sper să nu ni se spună că doar fraierii plătesc amenzile și destepții nu trebuie să le plătească. O sa iasă cucul la 18.30 și o să spună ca e neconstituțional că vrem să-i punem pe oameni să-și plătească amenzile”.

„Prefer să țin cu partenerii europeni sau americani, nu cu tot felul de dictatori. Până la urmă, supărările președintelui că nu îl primește nimeni în străinatate nu ne privesc. Probabil, toată lumea știe că a fost demis anul trecut și de aceea nu vrea să îl primească nimeni", a mai spus Ponta.

Iar când a venit vorba despre noua lege a insolvenţei, premierul a comentat acid intervenţiile preşedintelui cu privire la situaţia presei.

„A ajuns președintele să moară de grija presei după ce era marele dușman al presei și al mogulilor. Cred că decizia Curții Constituționale va da un mesaj foarte clar în ce măsură în România suntem împărtiți doar între cei care respecta legea și cei care nu respectă, nu între cei care plătesc taxe și sunt luați de fraieri și cei care nu plătesc taxele și cred ca sunt mai deștepți”, a mai spus Ponta.

Ponta, atac la Băsescu: Prefer să țin cu partenerii străini, nu cu tot felul de dictatori
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   atac,   Sedinta de Guvern