Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: "Trebuia ca cineva să fie un paratrăsnet pentru suferința legitimă a oamenilor"

Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: "Trebuia ca cineva să fie un paratrăsnet pentru suferința legitimă a oamenilor"

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 11:56
Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: "Trebuia ca cineva să fie un paratrăsnet pentru suferința legitimă a oamenilor" Politică

Marţi, 30 octombrie, se împlinesc 3 ani de la cumplita tragedie de la Colectiv în care 64 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alte 200 au suferit răni ce îi marchează pentru restul vieţii. 
La scurt timp după această tragedie, pe 4 noiembrie, Victor Ponta şi-a înaintat demisia în contextul protestetelor tot mai amploare privind corupţia generală din ţară care a făcut posibilă o astfel de tragedie. 

”Trebuia ca cineva să fie un paratrăsnet pentru suferința legitimă a oamenilor. Am procedat așa cum trebuie să procedeze orice om politic responsabil, care nu pune scaunul lui înaintea intereselor societății. Oamenii sunt întotdeauna mult mai importanți decât funcțiile”, a declarat, acum, Victor Ponta pentru psnews.ro.

Cu toate acestea, Victor Ponta susţine că nimic nu s-a schimbat în România în urma acestei tragedii, iar condiţiile de prevenire şi intervenţie în caz de un nou Colectiv sunt chiar mai rele decât în urmă cu 3 ani.

”Da. S-a schimbat un Guvern care își făcea treaba, cu 4 guverne care nu au performat deloc, iar condițiile de prevenire și de intervenție în cazuri extreme, cum a fost “Colectiv”, sunt azi mai rele decât în noiembrie 2015. Este mare păcat”, a declarat Victor Ponta.
 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta