Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică PPDD mai pierde un deputat: Miron Smarandache trece la grupul PSD

PPDD mai pierde un deputat: Miron Smarandache trece la grupul PSD

Un articol de: - 15 Oct 2013, 14:54
PPDD mai pierde un deputat: Miron Smarandache trece la grupul PSD Foto: ziaruldebacau.ro Politică
Deputatul PPDD Miron Smarandache a anunțat, marți, Biroul Permament al Camerei că trece la grupul PSD, potrivit Mediafax.

Smarandache va face trecerea pe 14 octombrie.

Potrivit lui Daniel Fenechiu, liderul deputaților PPDD, partidul a decis să îi acționeze în judecată pe parlamentarii care au părăsit partidul pentru a le cere despăgubiri de două milioane euro, în baza unei convenții semnate de aceștia.

n momentul în care PPDD a început campania pentru alegerile parlamentare am avut în vedere găsirea unor soluţii care să protejeze într-un fel viaţa politică, iar Biroul Naţional de coordonare al partidului a propus ca între fiecare candidat al nostru şi partid să se încheie o convenţie care să prevadă că cel care va fi ales deputat sau senator şi va pleca din partid sau care este exclus din partid pentru că a adus prejudicii să plătească o despăgubire de 2 milioane de euro. În cazul în care parlamentarul respectiv îşi dă demisia din Parlament în termen de 5 zile de la plecare din partid nu va mai fi nevoit să plătească. Iniţial Dan Diaconescu s-a opus punerii în aplicare acestei clause pentru că nu şi-a imaginat că oamenii vor pleca din partid şi că această campanie de racolări a celor de la putere va fi atât de puternică. Biroul Permanent Naţional al partidului a luat decizia de a începe acţionarea în judecată a celor care au plecat sau au fost excluşi din partid, 27 de persoane, li se va solicita suma de 2 milioane de euro", a precizat Fenechiu.