Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Preda: Am criticat-o pe Udrea când a greșit, dar când este vorba de referendum, sunt solidar cu ea

Preda: Am criticat-o pe Udrea când a greșit, dar când este vorba de referendum, sunt solidar cu ea

Un articol de: - 16 Apr 2011, 16:25
Preda: Am criticat-o pe Udrea când a greșit, dar când este vorba de referendum, sunt solidar cu ea Foto: evz.ro Politică

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, sâmbătă, pe blogul personal, că o susţine pe Elena Udrea când este vorba despre referendumul pentru Bucureşti deşi, în mod obişnuit, o critică.

"În ceea ce mă priveşte, am criticat-o pe Elena Udrea atunci când am crezut că a greşit. De data aceasta, sunt solidar cu ea, pentru că atacul uselist e absolut nedrept şi pentru că e un paravan pentru o nouă atitudine ceauşistă faţă de urbe", a scris Cristian Preda.

Pe blogul său, eurodeputatul și-a arătat nemulțumirea pentru modul în care primarul general al capitalei înțelege să modernizeze construcțiile din București.

"De câteva luni, în Bucureştiul condus de Sorin Oprescu sunt distruse multe case frumoase din zona Buzeşti-Berzei. Ele dădeau un farmec acestei părţi a oraşului (...) În aceeaşi perioadă, pe străzi apar, în schimb, panouri uriaşe ale partidelor din USL care cer ca oraşul să fie apărat nu de Sorin Oprescu, ci de Elena Udrea".

Potrivit europarlamentarului, iniţiatorii acestui atac sunt primarii Chiliman şi Piedone, cei care "prea slabi pentru a-l înfrunta pe Oprescu în cursa pentru Capitală şi înfricoşaţi de perspectiva de a nu mai captura vreun sector, caută să împiedice definirea unei politici coerente la nivelul oraşului prin desfiinţarea sectoarelor, idee îmbrăţişată de Udrea şi de numeroşi bucureşteni".

Referendumul local referitor la Legea Capitalei va fi organizat pe data de 19 iunie, conform formei aprobate, miercuri seară, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   Elena Udrea,   USL,   referendum,   Sorin Oprescu,   Piedone