Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Preda către Boc: Dacă vreţi să fiţi un campion al victoriei, faceţi acum pasul retragerii!

Preda către Boc: Dacă vreţi să fiţi un campion al victoriei, faceţi acum pasul retragerii!

Un articol de: - 14 Mai 2011, 18:09
Foto: evz.ro Politică

Prezent sâmbătă la Congresul Naţional al PDL, vicepreşedintele PDL Cezar Preda s-a adresat preşedintelui Emil Boc, spunând că susţinătorii lui Vasile Blaga au intrat în ring într-o competiţie total inegală, în care premierul a avut "mai multe resurse, mai multe mâini, mai mulţi antrenori şi mai multă apă". "Domnule preşedinte Emil Boc, am intrat în ring într-o competiţie total inegală, în care unii dintre luptători au venit cu mai multe mâini, mai multe resurse, mai mulţi antrenori, mai multă apă, dar ne-am bătut", a spus Cezar Preda, susţinător al lui Vasile Blaga.

Preda a declarat că Emil Boc i-a dat impresia unui campion care nu a cunoscut înfrângerea, pentru că s-a retras înainte de bătălia care ar fi putut să-l înfrângă.

"Dacă vreţi să fiţi un campion al victoriei, faceţi acum pasul acesta!", i-a spus Cezar Preda lui Emil Boc şi le-a cerut delegaţilor PDL să-l voteze pe Vasile Blaga preşedinte, "pentru că merită".

Cezar Preda a mai spus că este ruşinos să se spună despre oamenii lui Vasile Blaga "că au avut blat cu cineva", el respingând speculaţiile potrivit cărora echipa lui Vasile Blaga ar  simpatiza cu opoziţia.

Citeşte mai multe despre:   Cezar Preda,   PDL,   Vasile Blaga,   Premierul Emil Boc
 
 
 
Loading...