Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Predoiu, reacție după anunțul lui Băsescu: Ar fi absurd să condamn a priori o fuziune între două partide. Totuși, e important pentru ce faci fuziunea (VIDEO)

Predoiu, reacție după anunțul lui Băsescu: Ar fi absurd să condamn a priori o fuziune între două partide. Totuși, e important pentru ce faci fuziunea (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 23:29
Predoiu, reacție după anunțul lui Băsescu: Ar fi absurd să condamn a priori o fuziune între două partide. Totuși, e important pentru ce faci fuziunea (VIDEO) Politică

Nu condamn o fuziune între două partide, dar e important motivul pentru care faci acea fuziune, a declarat pentru B1 TV Cătălin Predoiu, după ce Traian Băsescu a anunțat că PMP și UNPR vor forma un singur partid.

”Sunt membru al unui partid care a rezultat dintr-o fuziune în urmă cu doi ani de zile, deci ar fi absurd să condamn a priori sau teoretic, pe fond, o fuziune între două partide. Totuși, e important pentru ce faci fuziunea. Noi am făcut atunci fuziune pentru a câștiga alegerile prezidențiale și pentru a crea un partid care să contrabalanseze PSD-ul, obiectiv ce a fost îndeplinit”, a susținut Predoiu, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire.

Liberalul a mai precizat că, în opinia sa, mișcarea era previzibilă deoarece niciunul dintre aceste două partide nu ar fi reușit să intre în Parlament altfel.

Predoiu a mai susținut că în PNL au loc discuții despre înțelegerile pe care partidul le-a încheiat, la nivel național, cu UNPR pentru majoritățile în consiliile județene, dat fiind că, prin această fuziune, liberalii devin practic aliați cu Traian Băsescu.

"Rămâne de văzut dacă în forul de conducere acest protocol se va menține sau nu, este o dezbatere care va urma. La momentul la care copreședinții PNL, mandatați de partid, au negociat acest protocol, nu se știa despre fuziunea UNPR-PMP. (..) Lucrurile trebuie luate așa cum sunt. Probabil se va discuta, din reacțiile colegilor, nu sunt foarte încântați", a explicat Cătălin Predoiu.

Predoiu, reacție după anunțul lui Băsescu: Ar fi absurd să condamn a priori o fuziune între două partide. Totuși, e important pentru ce faci fuziunea

Citeşte mai multe despre:   fuziune,   UNPR,   PMP,   Catalin Predoiu