Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Premierul Dancilă: ”I-am rugat pe toţi, de la toate partidele politice, să fie foarte atenţi la ceea ce afirmă, fiindcă există viaţă şi dincolo de campanie şi importantă este imaginea României şi românii”

Premierul Dancilă: ”I-am rugat pe toţi, de la toate partidele politice, să fie foarte atenţi la ceea ce afirmă, fiindcă există viaţă şi dincolo de campanie şi importantă este imaginea României şi românii”

Un articol de: Redacția B1.ro - 16 Mai 2019, 19:14
Foto: gov.ro Politică

Premierul Dăncilă a declarat, joi, că politicienii trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi să vină cu proiecte pentru ţară, potrivit Agerpres.

Totodată, șefa Guvernului a ținut să-i roage pe reprezentanții partidelor să fie foarte atenți la ceea ce afirmă în dezbaterile politice, fiindcă - spune ea - „există viață și dincolo de campania electorală”. 

„Câteodată astfel de afirmaţii nici nu merită comentate. Se vede că este o gândire doar prin prisma campaniei electorale şi că astfel de afirmaţii pot face rău României. I-am rugat pe toţi, de la toate partidele politice, să fie foarte atenţi la ceea ce afirmă, fiindcă există viaţă şi dincolo de campanie şi importantă este imaginea României şi românii. Bineînţeles că nu este aşa, bineînţeles că avem o relaţie foarte bună cu Statele Unite ale Americii şi cred că aceste afirmaţii sunt doar în ideea de campanie. Iar dacă au impresia că făcând astfel de afirmaţii vor avea un câştig electoral, cred că se înşală. Cred că trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate şi să venim cu proiecte pentru această ţară dacă într-adevăr vrem să avem o abordare constructivă, şi nu cu afirmaţii care efectiv pun semne de întrebare asupra imaginii ţării", a afirmat Viorica Dăncilă, la Târgu Mureș.

Premierul Dăncilă a precizat că drumul României este unul în favoarea Alianţei Nord Atlantice şi în favoarea Uniunii Europene şi că ţara noastră a demonstrat acest lucru.

„Este clar că drumul nostru este proatlantic, proeuropean şi prin tot ceea ce am făcut am demonstrat acest lucru, fie prin modul în care suntem apreciaţi în NATO, fie prin modul în care toate statele membre, şi nu numai, apreciază Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene', a subliniat Viorica Dăncilă.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila
 
Loading...