Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Premierul desemnat, Ludovic Orban, după publicarea raportului MCV: ' Vom conveni cu Comisia Europeană asupra unui plan de acțiune, astfel încât România să scape cât mai repede de acest mecanism' (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, după publicarea raportului MCV: ' Vom conveni cu Comisia Europeană asupra unui plan de acțiune, astfel încât România să scape cât mai repede de acest mecanism' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2019, 17:39
Politică

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, marți, după publicarea Raportului MCV, că are în vedere o discuție cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan  de acțiune astfel încât și Bucureștiul să scape cât mai repede de monitorizare.

”Trebuie făcută o analiză foarte serioasă a tuturor criticilor și obiecțiilor din raport, iar acestea trebuie coroborate cu punctele de vedere exprimate de Comisia de la Veneția și trebuie elaborat un plan de acțiune”, a spus liderul PNL.

Orban a mai precizat că așteptă să vadă clar raportul, iar, după învestirea guvernului și a Comisiei Europene, “vom avea un dialog direct și împreună cu partenerii europeni vom stabili un plan de acțiune pentru ca și România să scape cât mai repede de MCV”.

Raportul MCV pe justiție a fost publicat: Preocupare majoră privind evoluțiile din primele luni ale lui 2019. România rămâne sub supraveghere pentru că nu a pus în aplicare recomandările Comisiei Europene

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   MCV,   Ludovic Orban,   PNL
 
Loading...