Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Premierul interimar Orban, despre ședința CSAT: Am analizat planul de prevenire și combatere a coronavirusului (VIDEO)

Premierul interimar Orban, despre ședința CSAT: Am analizat planul de prevenire și combatere a coronavirusului (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 26 Feb 2020, 16:37
Premierul interimar Orban, despre ședința CSAT: Am analizat planul de prevenire și combatere a coronavirusului (VIDEO) Foto: facebook.com/pnl.ro Politică

Premierul interimar a explicat că, în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării dedicată coronavirusului, a fost analizată „extrem de serios” strategia autorităților române pentru prevenire sau, după caz, combaterea unei eventuale epidemii de Covid-19.

„În reuniunea CSAT am abordat ca subiect extrem de important pe ordinea de zi planul de prevenire și combatere a coronavirusului. Am făcut o analiză extrem de serioasă a situației, măsurile care au fost luate, toate măsurile pe care urmează să le luăm, să realizăm toți pașii necesare pentru a avea cea mai potrivită reacție în orice situație poate apărea”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat cine a participat la ședința CSAT, Ludovic Orban a răspuns: „Acele persoane care, în conformitate cu legea, dețin funcțiile care le permit constituțional și legal să participe la reuniunea CSAT”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   CSAT