Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Preotul Constantin Necula, mesaj de susținere pentru Florian Bichir, candidat PMP în Argeș: Sper să fie un glas vertical, acolo unde s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr (VIDEO)

Preotul Constantin Necula, mesaj de susținere pentru Florian Bichir, candidat PMP în Argeș: Sper să fie un glas vertical, acolo unde s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 12 Noi 2020, 08:12
Preotul Constantin Necula, mesaj de susținere pentru Florian Bichir, candidat PMP în Argeș: Sper să fie un glas vertical, acolo unde s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr (VIDEO) Foto: captură Facebook Politică

Preotul Constantin Necula i-a transmis un mesaj de susținere lui Florian Bichir, care deschide lista candidaților PMP din județul Argeș pentru Senatul României. Într-o postare pe Facebook, preotul și-a exprimat speranța că Bichir va reuși să fie ”un glas vertical, acolo unde demult s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr”.

”Un gând bun pentru Florian Bichir, un prieten de nădejde și un profesionist cu verticalitate. Sper din toată inima să fie și un glas vertical, acolo unde demult s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr și în istoria națiunii. Un sprijin cu un zâmbet prietenesc pentru planurile pe care le de îndeplinit”, a transmis preotul Constantin Necula.

La rândul său, Florian Bichir s-a declarat onorat că este sprijinit în lupta sa politică de ”o mare personalitate a Bisericii”.

”Sunt onorat că o mare personalitate a Bisericii, preotul Constantin NECULA, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, un admirabil mărturisitor al lui Hristos mă sprijină în lupta mea mea politică. Considerat cel mai mare orator, predicator al Bisericii Ortodoxe Române, după regretatul părinte Constantin Galeriu, pr. Constantin Necula reprezintă modelul hristic al românului absolut. Vă sărut dreapta părinte și vă rog să mă țineți în rugăciunile Sfinției Voastre. Vom învinge! Pentru Neam și Cruce!

România autentică votează PMP”, a scris Bichir, tot într-o postare pe Facebook.

Preotul Constantin Necula, mesaj de susținere pentru Florian Bichir, candidat PMP în Argeș: Sper să fie un glas vertical, acolo unde s-a pierdut verticalitatea glasului în adevăr

 

 După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   Constantin Necula,   Florian Bichir,   PMP