Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Băsescu e activ din nou pe Twitter: A postat și reacții despre situația din țară, inclusiv în engleză

Președintele Băsescu e activ din nou pe Twitter: A postat și reacții despre situația din țară, inclusiv în engleză

Un articol de: - 05 Iul 2012, 17:18
Președintele Băsescu e activ din nou pe Twitter: A postat și reacții despre situația din țară, inclusiv în engleză Politică

Traian Băsescu și-a reactivat contul său de Twitter joi dimineață. El și-a exprimat opiniile cu privire la situația politică actuală, nu numai în română, ci și în engleză.

Președintele a postat deja 22 de mesaje, în mare parte pasaje din discursul său din Parlament de joi dimineață. Printre altele, a scris despre „ministrul copy-paste,” „subordonarea instituțiilor” de către USL și „obligația de a le spune românilor adevărul.”

Câteva din mesaje sunt în engleză. În cel mai recent, președintele spune „It is 8 years since, carefully, perseveringly, we have been building the independence of the justice from the politics.” („Sunt opt ani de când, cu atenție, cu perseverență, construim independența justiției de politică.”)

Băsescu nu mai scrisese nimic pe Twitter de pe 21 februarie 2010, când l-a felicitat pe Florin Șerban pentru Ursul de Argint pe care l-a câștigat la Berlin. El a folosit platforma în special în timpul campaniei sale prezidențiale din 2009.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   discurs,   mesaje,   Twitter