Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele CJ Constanța: Pe ăia de la DNA i-aș da pe toți afară mâine, pentru că fac poliție politică

Președintele CJ Constanța: Pe ăia de la DNA i-aș da pe toți afară mâine, pentru că fac poliție politică

Un articol de: - 03 Oct 2013, 22:56
Președintele CJ Constanța: Pe ăia de la DNA i-aș da pe toți afară mâine, pentru că fac poliție politică Politică

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, spune i-ar da afară pe toţi procurorii DNA pentru că ei fac poliţie politică, şi nu anchete profesionale.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, eu pe ăia de la DNA i-aş da pe toţi afară mâine, pe toţi, pentru că fac poliţie politică în loc să facă anchete profesionale", a declarat Nicușor Constantinescu, joi, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean, potrivit Mediafax.

El a mai precizat că procurorii DNA sunt şantajabili.

"Dacă vă uitaţi la ei cine sunt, o să constataţi, că voi, presa, aţi scris, că toţi au sicrie în spate, toţi procurorii ăia de la DNA ca să poată fi şantajaţi politic au sicrie în spate. Dacă face numai abuzuri şi nu are niciun rezultat pentru scopul pentru care a fost creat, dacă nu este instituţie similară decât în Spania, unde sunt opt procurori regali echivalenţi DNA, dar ăia opt au avut rezultate de opt mii de ori mai mari decât ăştialalţi care cheltuie miliarde şi miliarde şi nu fac decât să ne asculte la telefoane şi să ancheteze şi să facă poliţie politică la televizor", a explicat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a decis, miercuri, încetarea delegării procurorului Lucian Papici, şef al Secţiei I din DNA, şi a adjunctului acestuia, Mariana Alexandru, în locul lor fiind delegaţi procurorii Iuliana Bendeac, ca şef de secţie, şi Viorel Cerbu, ca adjunct.

Citeşte mai multe despre:   nicusor constantinescu,   procurori DNA