Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele CJ Harghită anunță că poarta Cimitirului Valea Uzului a fost reparată! Borboly Csaba: ”Dacă arunci o piatră, construim o scară din pietre”

Președintele CJ Harghită anunță că poarta Cimitirului Valea Uzului a fost reparată! Borboly Csaba: ”Dacă arunci o piatră, construim o scară din pietre”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 25 Iun 2019, 16:35
Președintele CJ Harghită anunță că poarta Cimitirului Valea Uzului a fost reparată! Borboly Csaba: ”Dacă arunci o piatră, construim o scară din pietre” Politică

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a anunțat că instituția pe care o conduce a finalizat de reconstruit intrarea de la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT ACESTE FOTOGRAFII CU EA GOALĂ

„«Dacă arunci o piatră, construim o scară din pietre», a spus Episcoupul Paul József Csaba din Timișoara, atunci când și-a luat rămas bun. Consiliul Județean Harghita a terminat de construit intrarea în cimitir, pentru că aparține de secțiunea rutieră a județului Harghita”, a scris Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook.

IMAGINI XXX CU CARMEN DE LA SĂLCIUA, AȘA CUM NU AI MAI VĂZUT-O PÂNĂ ACUM! FANII, ÎN EXTAZ (GALERIEB FOTO)

Revendicat atât de CJ Harghita, cât și de CJ Bacău, Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului a fost subiectul unor ample dezbateri între cetățenii români de etnie maghiară, pe de o parte, și cei de etnie română, pe de altă parte. 

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Citeşte mai multe despre:   Borboly Csaba