Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Preşedintele Comisiei de Politică Externă din Camera Deputaţilor: În noiembrie vor sosi în România 300 de refugiați. Ei vor fi urmați în lunile următoare de alte grupuri

Preşedintele Comisiei de Politică Externă din Camera Deputaţilor: În noiembrie vor sosi în România 300 de refugiați. Ei vor fi urmați în lunile următoare de alte grupuri

Un articol de: - 08 Sep 2015, 16:24
Preşedintele Comisiei de Politică Externă din Camera Deputaţilor: În noiembrie vor sosi în România 300 de refugiați. Ei vor fi urmați în lunile următoare de alte grupuri Politică

László Borbély, preşedintele Comisiei de Politică Externă din Camera Deputaţilor, a declarat că, în luna noiembrie, în România vor veni 300 de refugiați.

Deputatul UNPR a mai spus că acești 300 vor fi urmați în fiecare lună de alte grupuri de refugiați, până se va atinge numărul de 1.785 pe care l-a anunțat președintele Klaus Iohannis în cadrul conferinței de luni. (Detalii AICI)

"Prima oară, mi se pare, circa 300 şi după aceea, lunar va veni un anumit număr de imigranţi", a mai spus Borbely, citat de Mediafax.

De asemenea, în Parlament se va forma o comisie mixtă care va dezbate probleme legate de migrație, azil, refugiați, după modelul din alte state membre ale Uniunii Europene.

"Această comisie va trebui să fie o comisie specializată, acum ne-am adunat şapte comisii din Cameră şi Senat ca să discutăm o problemă care ţine de competenţa mai multor comisii. Dacă avem o comisie sau măcar o subcomisie care să se ocupe de această probelmatică, atunci vom şti unde să canalizăm informaţiile", a explicat Borbely.

Citeşte mai multe despre:   UDMR,   refugiati,   imigranti