Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Iohannis l-a decorat pe diplomatul Andrei Țărnea. Comisarul Sezonului România-Franța, merit deosebit în succesul proiectului bilateral unic (FOTO)

Președintele Iohannis l-a decorat pe diplomatul Andrei Țărnea. Comisarul Sezonului România-Franța, merit deosebit în succesul proiectului bilateral unic (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 20 Sep 2019, 19:04
Politică

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Andrei Țărnea, comisar al Sezonului România-Franța 2019, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, pentru contribuția deosebită la succesul inițiativei derulate de Ministerul Afacerilor Externe.„Andrei B Tarnea, comisar al Sezonului România-Franța 2019, a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler, pentru contribuția deosebită la succesul Sezonului ca proiect bilateral unic de diplomație publică și culturală, coordonat de Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania.Andrei Țărnea le-a mulțumit tuturor celor care au uitat de clișee și au acceptat să fie parte din acest exercițiu de curaj în care cultura a fost parte esențială a unui ansamblu de politică externă și europeană. Timp de 8 luni, Sezonul România-Franța 2019 a dezvăluit dinamismul și imaginația creatorilor și companiilor, ca o oglindă a societăților noastre, ancorate în secolul XXI, dar urmărind istoria împărtășită și francofonia comună. Astfel, a reafirmat atașamentul nostru față de o Europă a păcii, a ideilor și a cooperării”, arată postarea MAE.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Andrei Tarnea
 
 
Loading...