Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Klaus Iohannis, apel la unitate după comemorarea celor căzuți în lupta pentru libertate: „Eroii și martirii noștri au fost împreună și tot împreună au izbândit” (FOTO)

Președintele Klaus Iohannis, apel la unitate după comemorarea celor căzuți în lupta pentru libertate: „Eroii și martirii noștri au fost împreună și tot împreună au izbândit” (FOTO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 22 Dec 2019, 20:43
Președintele Klaus Iohannis, apel la unitate după comemorarea celor căzuți în lupta pentru libertate: „Eroii și martirii noștri au fost împreună și tot împreună au izbândit” (FOTO) Galerie foto (5) Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un apel la unitate, duminică seară, după ce a participat la marșul dedicat eroilor Revoluției Române.

„Suntem aici pentru că avem datoria să rememorăm izbânda unei generații pe care s-a clădit România europeană, astfel încât noi să putem trăi astăzi liberi între hotarele țării noastre. Eroii și martirii noștri au fost împreună și tot împreună au izbândit. A fi împreună și pe mai departe ca națiune înseamnă a continua să păstrăm Revoluția Română din Decembrie 1989!”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Președintele României și premierul au participat la marșul dedicat eroilor Revoluției Române. Klaus Iohannis și Ludovic Orban au mărșăluit, purtând tricolorul, din Piața Universității până în Piața Revoluției, unde au aprins candele în memoria victimelor căzute în decembrie 1989. Evenimentul de comemorare a culminat cu momentul în care, pe clădirea fostului Comitet Central, actual sediu al Ministerului Afacerilor Interne, au fost proiectate numele celor ce au făcut sacrificiul suprem în lupta cu regimul ceaușist, drapelul național, lumânări și „1989”.

GALERIA FOTO POATE FI URMĂRITĂ AICI

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Revolutia Romana