Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Cotroceni, la o dezbatere despre sănătate publică și mediu în contextul schimbărilor climatice

Președintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Cotroceni, la o dezbatere despre sănătate publică și mediu în contextul schimbărilor climatice

Un articol de: Vladimir Ionescu - 06 Apr 2021, 13:39
Președintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Cotroceni, la o dezbatere despre sănătate publică și mediu în contextul schimbărilor climatice Foto: presidency.ro Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa miercuri, la Palatul Cotroceni, la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”, a transmis Administrația Prezidențială.

Evenimentul este organizat de Administrația Prezidențială și de Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, iar obiectivul său este „generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate și protecția mediului în contextul schimbărilor climatice”.

Președintele Klaus Iohannis, miercuri, la Cotroceni, la o dezbatere despre sănătate publică și mediu în contextul schimbărilor climatice. Comunicatul Administrației Prezidențiale:

 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa miercuri, 7 aprilie 2021, la evenimentul cu tema „Schimbările climatice, relația om-natură și sănătatea publică”, organizat, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, la Palatul Cotroceni de Administrația Prezidențială și de Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Obiectivul acestui eveniment este generarea unei dezbateri cu privire la politicile de sănătate și protecția mediului în contextul schimbărilor climatice.

Discuțiile vor viza efectele schimbărilor climatice asupra sănătății publice, relația dintre degradarea mediului înconjurător și apariția pandemiilor, precum și măsuri pentru a întări reziliența sistemului românesc de sănătate în fața acestor provocări.

La eveniment vor mai participa Directorul Regional al Biroului pentru Europa al OMS, Dr. Hans Kluge, reprezentanți ai Programului Națiunilor Unite pentru Mediu, ai Parlamentului European, precum și membri ai Guvernului și Parlamentului României.