Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele PNL, Ludovic Orban: PSD nu utilizează banii europeni pentru construcția de autostrăzi. Este de neacceptat! (VIDEO)

Președintele PNL, Ludovic Orban: PSD nu utilizează banii europeni pentru construcția de autostrăzi. Este de neacceptat! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 01 Noi 2018, 16:19
Președintele PNL, Ludovic Orban: PSD nu utilizează banii europeni pentru construcția de autostrăzi. Este de neacceptat! (VIDEO) Politică

Ludovic Orban atacă Guvernul Dăncilă! Președintele PNL a arătat, joi, cum ratează PSD șansele de îmbunătățire a infrastructurii cu fonsuri europeni, ceea ce impiedică dezvoltarea în lanț a altor domenii, cum ar fi turismul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

“ Noi nu utilizăm resursa europeană. Guvernul nu a început niciun proiect mare de infractură, nici măcar Sibiu-Pitești. 10 ani nu s-a făcut nimic. Ba da, au plătit niște bani pentru reactualizări ce nu au fost acceptate de UE.

Avem bani europeni pe care trebuie să-i folosim. Singura chestiune este să dorești. Uitați-vă la Austostrada Târgu Mureș-Iași-Ungheni. Este de neacceptat.

Trebuie să-ți asumi că tot ce construiești în parteneriat public-privat, investitorul trebuie să-și asigure câștigul. Adică, trebuie să introduci taxe pe acea autostradă.

România a avut niște oportunități uriașe. Cum să faci turism, dacă nu avem autostrazi?

Mai e Dunărea, de care își bați joc.

Liberalizarea accesului pe piața muncii din România pentru muncitorii din spațiul extracomunitar. Inclusiv aici e o soluție. Ai în jurul României 2,5 milioane de români. În Basarabia, Bucovina, Serbia, care ar vrea să vină să muncească în România, dacă nu ar fi toată hârțogăria și piedicile acestea”, a spus președintele liberalilor în cadrul unui eveniment organizat de PNL în parteneriat cu Fundaţia Hanns Seidel şi Institutul de studii Populare despre agricultura din România.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Ludovic Orban