Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele PNȚCD, Victor Ciorbea: Suntem deschiși la discuții pentru Mișcarea Populară
Exclusiv

Președintele PNȚCD, Victor Ciorbea: Suntem deschiși la discuții pentru Mișcarea Populară

Un articol de: - 28 Sep 2011, 16:56
Foto: oradetimis.ro Politică

Președintele PNȚCD, Victor Ciorbea, a declarat, miercuri, la emisiunea "Actual B1" difuzată de B1 TV, că partidul pe care îl reprezintă este dispus la discuții privind participarea la posibila formațiune Mișcarea Populară.

"În măsura în care această construcție politică, Calea Dreaptă, va avea suficienți susținători, sigur că vom avea porțile deschise pentru un dialog și către Mișcarea Populară", a informat Ciorbea.

Acesta a precizat că există persoane din cadrul PNȚCD care doresc să discute și cu PNL, însă refuză colaborarea cu restul partidelor din USL.

"Sunt unii colegi în partid doresc să menținem ușile deschise și spre PNL, fiind mai puțin deschiși pentru discuții cu celelalte formațiuni din USL", a declarat președintele PNȚCD.

În ceea ce îl privește pe Traian Băsescu, pe care îl descrisese drept un dictator, Ciorbea a spus că rămâne un contestatar al președintelui, însă cu mai puțină fervoare.

"Am menționat să voi rămâne un critic al președintelui și al puterii și al opoziției în măsura în care se impune acest lucru", a conchis Victor Ciorbea.

Victor Ciorbea, despre Mișcarea Populară
Embed:
Citeşte mai multe despre:   Actual B1,   B1,   Sorina Matei,   Andrei Badin,   Victor Ciorbea,   PDL,   PNŢCD,   PNL,   Miscarea Populara