Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Președintele Republicii Moldova susține că i se pregătește asasinarea! Pentru lichidarea sa fizică, susține Dodon, s-ar promite suma de 1 milion de dolari

Președintele Republicii Moldova susține că i se pregătește asasinarea! Pentru lichidarea sa fizică, susține Dodon, s-ar promite suma de 1 milion de dolari

Un articol de: Vladimir Ionescu - 11 Iun 2019, 09:27
Președintele Republicii Moldova susține că i se pregătește asasinarea! Pentru lichidarea sa fizică, susține Dodon, s-ar promite suma de 1 milion de dolari Politică

Președintele moldovean Igor Dodon susține că a primit informații potrivit cărora s-ar pregăti asasinarea sa, și a declarat că, pentru lichidarea sa fizică, s-ar promite o sumă de 1 milion de dolari, potrivit agora.md.

Ba mai mult, șeful statului că se fac presiuni asupra pazei sale de corp pentru ca bodyguarzii să creeze circumstanțe favorabile tentativei de omor și să se dea la o parte în anumite situații.

„Vreau să spun clar: indiferent de ce va face Plahotniuc - va monta, va face scurgeri și va intercepta – eu nu voi scrie cerere de demisie din funcție. Mai există și scenariul lichidării mele fizice. Astăzi mi s-a spus, avem și noi agenți de informare, că pentru asta acești „țuțici” oferă 1 milion de dolari. Printre bandiți umblă informația. Am trimis oficial această informație SPPS-ului, dar apropo și acel Golea (n.r. – șeful SPPS, Anatol Golea) trebuie să se gândească bine... Dar dacă vor face presiuni asupra pazei mele personale... Nu vă jucați cu focul, este foarte serios”, a spus Dodon, într-o emisiune.

În plus, atunci când emisiunea a fost întreruptă de publicitate, președintele Republicii Moldova ar fi primit și un mesaj. El a citit textul după pauză.

„Te-au comandat daghestanezilor, prin Odesa. Avansul - 1 milion de euro, de tot sunt două”, a citit Dodon, precizând că e vorba de o sursă de încredere.

Citeşte mai multe despre:   Republica Moldova